söndag 14 december 2008

Nedläggning?

En sån här blogg överlever ju endast om det kommer in rimligt med antal kommentarer i förhållande till antalet besökare som visar att den uppskattas.......över 6000 träffar just nu men endast en handfull kommentarer känns ju inte så inspirerande tyvärr.
Lite Fanbilder till våran mail kanske kan få oss att fortsätta eller lite mer engagemang från alla tittares sida...Flukta inte utan att säga något,snälla!

/Lustfyllda

12 kommentarer:

Anonym sa...

Fortsätt. Ni gör grymma grejer på den här bloggen. 6000 träffar är ju riktigt bra och ett väldigt stort bevis på uppskattning. Jag själv brukar inte kommentera för att det känns ganska intetsägande att skriva "snygga bilder, nice anus, va kåt jag blir" och så vidare. Om uppdatering sker oftare kommer ännu fler besökare och med det får ni också fler kommentarer, om sedan kvoten i förhållande till antal besökare stiger eller inte kan jag inte svara på. Jag tycker ni är asgrymma!

Anonym sa...

Ni måste fortsätta, era underbara bilder, filmer och texter är verkligen eggande! Vet inte hur många fantastiska orgasmer jag har fått av er! ;)

Anonym sa...

Ge inte up....Please...
Ni lever ju som i min fantasi.

Anonym sa...

Håller med dom andra, även om jag inte skriver så mycket så är det väldigt trevligt att se på läckra bilder och intressanta texter.....

Anonym sa...

Inte ska ni väl ge upp för vi är dålig att kommentera? Antal sidvisningar säger ju en del om att ni är populära! Men mer och oftare uppdatering vore toppen.

Anonym sa...

ge inte upp, hittade nyss er sida..lässer den varje dag.
lycka till =)

Anonym sa...

Neeej.. ni får inte sluta blogga! Jag lovar att jag ska lämna några ord när jag är inne och läser *blink blink*

Anonym sa...

Med tanke på att den här bloggen är rätt ny så är 6000 väldigt mycket. Ge inte upp. Jag vill läsa och se mer härliga berättelser och bilder från er!

Anonym sa...

Jag tycker ni skall ge er blogg lite mer tid. Jag upptäkte er just nu och har laggt er i mina favoriter. Jag ser fram emot en lång relation. Dessutom så söker ni nästan det jag och min fru söker, kompisar, bisex men inte parterbyte.
Knapar

Anonym sa...

lägg inte ner, blir alltid kåt av er blogg! har get mig många sköna orgasmer! kan man adda er på msn? skulle mer än gärna runka för er så ni får se hur mycket jag sprutar när jag kollar på era bilder.

Anonym sa...

Sluta inte! Älskar bloggen och kollar alltid in här när jag är på det humöret. :D

Anonym sa...

Hej ni kåta,

Vore synd om ni lade ner ... jag gillar så att kåta upp mig själv med att läsa och se hur kåta ändra är!

Lovar att kommentera när jag tittar in! :-)